Tudi v novi sezoni Slovenec v Realu

Foto: Twitter Real Madrid
Foto: Twitter Real Madrid
Zdaj je tudi uradno, da bo Klemen Prepelić član Reala Madrida.
Oglej si celoten članek

Španski košarkarski velikan Real Madrid je na svoji spletni strani potrdil prihod slovenskega košarkarskega reprezentanta Klemna Prepeliča. Petindvajsetletnik je po podatkih kluba podpisal dveletno pogodbo. Nosil bo dres s številko 25. Pravi, da je podpis pogodbe z Realom dokaz njegove borbenosti, izjemnih iger, ki jih je v preteklosti kazal predvsem v dresu reprezentance.

Ostro nad KZS Slovenski as šokiral: "Septembra me skoraj gotovo ne bo zraven"

Čeprav sta ob koncu zadnje sezone Real zapustila slovenska reprezentanta Luka Dončić in Anthony Randolph, bo tudi v novi sezoni španski velikan, sicer aktualni zmagovalec evrolige in španskega prvenstva, obarvan slovensko. Mediji so Prepeliča dolgo časa selili v Real, namigovanja pa sta postala resničnost danes, ko je Slovenec prestal zdravniške preglede in podpisal dveletno pogodbo.

Prepelič je nazadnje nosil dres francoskega Levalloisa, v zadnji reprezentančni akciji je bil kapetan slovenske izbrane vrste.

Zvezdnik Eden najboljših v ligi NBA o Dončiću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.