Šport > Košarka
649 ogledov

Tudi v novi sezoni Slovenec v Realu

Prepelić Twitter Real Madrid
Zdaj je tudi uradno, da bo Klemen Prepelić član Reala Madrida.

Španski košarkarski velikan Real Madrid je na svoji spletni strani potrdil prihod slovenskega košarkarskega reprezentanta Klemna Prepeliča. Petindvajsetletnik je po podatkih kluba podpisal dveletno pogodbo. Nosil bo dres s številko 25. Pravi, da je podpis pogodbe z Realom dokaz njegove borbenosti, izjemnih iger, ki jih je v preteklosti kazal predvsem v dresu reprezentance.

Slovenija EuroBasket 2017 Ostro nad KZS Šport Slovenski as šokiral: "Septembra me skoraj gotovo ne bo zraven"

Čeprav sta ob koncu zadnje sezone Real zapustila slovenska reprezentanta Luka Dončić in Anthony Randolph, bo tudi v novi sezoni španski velikan, sicer aktualni zmagovalec evrolige in španskega prvenstva, obarvan slovensko. Mediji so Prepeliča dolgo časa selili v Real, namigovanja pa sta postala resničnost danes, ko je Slovenec prestal zdravniške preglede in podpisal dveletno pogodbo.

Prepelič je nazadnje nosil dres francoskega Levalloisa, v zadnji reprezentančni akciji je bil kapetan slovenske izbrane vrste.

luka dončić Zvezdnik Šport Eden najboljših v ligi NBA o Dončiću
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.