Tvorec prekmurske pravljice se poslavlja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Aktualni državni prvaki bodo v nadaljevanje sezone najbrž krenili z novim trenerjem.
Oglej si celoten članek

Soboška Mura je v lanski sezoni osvojila svoj prvi državni naslov in vse skupaj zabelila z igranjem v Konferenčni ligi ter zmago nad slovitim Tottenhamom.

Na klopi črno-belih od leta 2017 sedi Ante Šimundža. Leta 2020 je klub popeljal do pokalne lovorike, letos še do prvenstvene. In s to bogato bero bo, kot kaže, zapustil Fazanerijo, poroča EkipaSN.

Video Andraž Šporar pokopal bivše evropske prvake

Šimundža je že nekaj časa v kontaktu s predstavniki serijskega bolgarskega prvaka Ludogorca, slednji si Mariborčana želi na svoji klopi.

Kolektiv iz Razgrada je bil očitno uspešen pri pogajanjih in je Šimundžo prepričal v skupno sodelovanje, ki naj bi bilo zapečateno v tem tednu.

Foto: Profimedia Ante Šimundža NŠ Mura

Premier League Pokalo kot za stavo: "boxing day" v vsem sijaju!

50-letni Šimundža je kot igralec največji pečat pustil v domačem Mariboru, tam je tudi začel trenersko kariero. Vodil je še GAK in Aluminij.

Na Murini klopi naj bi ga, po poročanju EkipeSN, nadomestil Šimundžin analitični pomočnik Damir Čontala, sicer nekdanji trener kadetske ekipe Prekmurcev. V igri za naziv je tudi vodja mladinskega pogona Almir Sulejmanović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.