Tyson Fury šokiral. In to dvakrat!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Britanski boksar na novinarski konferenci ni razočaral.
Oglej si celoten članek

Sloviti londonski stadion Wembley bo 23. aprila gostil boksarski dvoboj težke kategorije med Tysonom Furyjem in Dillianom Whytom

Uvodne novinarske konference v angleški prestolnici se je udeležil le popularni "Gipsy King", a je bilo to več kot dovolj za dober šov. Whyte v London namreč ni pripotoval, saj se na Portugalskem pripravlja na največji dvoboj svojega življenja.

Železni Mike "Mamina smrt je bila ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile"

Fury je v zadnjih dneh večkrat poudaril, da rojaku dela uslugo, saj mu bo omogočil velik zaslužek. Visokorasli borec iz Manchestra pa ima denarja očitno dovolj.

"To bo moj zadnji dvoboj. Na računu imam 150 milijonov dolarjev, sem mlad in zdrav. Kupil si bom veliko jahto in čas posvetil družini. Dovolj bo," je zbrane novinarje šokiral Fury.

Foto: Profimedia Tyson Fury

Številni so pričakovali, da se bo v primeru zmage nad Whytom pomeril z zmagovalcem povratnega dvoboja med Anthonyjem Joshuo in Oleksandrom Usykom. Ukrajinec se je medtem javil v oborožene sile svoje države ob invaziji Rusov, kar vse skupaj postavlja v negotovost.

Po koncu novinarskih vprašanj bi se boksarja tradicionalno postavila iz oči v oči, a ker Whyta ni bilo v Londonu, je Fury "obračunal" kar z njegovo podobo na plakatu. V svojem slogu ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.