Šport
1206 ogledov

Tyson Fury šokiral. In to dvakrat!

Tyson Fury Wembley Profimedia
Britanski boksar na novinarski konferenci ni razočaral.

Sloviti londonski stadion Wembley bo 23. aprila gostil boksarski dvoboj težke kategorije med Tysonom Furyjem in Dillianom Whytom

Uvodne novinarske konference v angleški prestolnici se je udeležil le popularni "Gipsy King", a je bilo to več kot dovolj za dober šov. Whyte v London namreč ni pripotoval, saj se na Portugalskem pripravlja na največji dvoboj svojega življenja.

mike tyson Železni Mike Šport "Mamina smrt je bila ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile"

Fury je v zadnjih dneh večkrat poudaril, da rojaku dela uslugo, saj mu bo omogočil velik zaslužek. Visokorasli borec iz Manchestra pa ima denarja očitno dovolj.

"To bo moj zadnji dvoboj. Na računu imam 150 milijonov dolarjev, sem mlad in zdrav. Kupil si bom veliko jahto in čas posvetil družini. Dovolj bo," je zbrane novinarje šokiral Fury.

Tyson Fury | Avtor: Profimedia Profimedia

Številni so pričakovali, da se bo v primeru zmage nad Whytom pomeril z zmagovalcem povratnega dvoboja med Anthonyjem Joshuo in Oleksandrom Usykom. Ukrajinec se je medtem javil v oborožene sile svoje države ob invaziji Rusov, kar vse skupaj postavlja v negotovost.

Po koncu novinarskih vprašanj bi se boksarja tradicionalno postavila iz oči v oči, a ker Whyta ni bilo v Londonu, je Fury "obračunal" kar z njegovo podobo na plakatu. V svojem slogu ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice