Šport
2619 ogledov

Je bilo vse zrežirano? Navijači trdijo, da imajo dokaze

jake paul Profimedia
Ameriški vplivnež Jake Paul je nadaljeval svoj niz nepremaganosti v boksarskem ringu.

YouTuber Jake Paul uspešno nadaljuje kariero profesionalnega boksarja. Tokrat je 24-letni spletni vplivnež v povrantem obračunu še drugič premagal nekdanjega UFC prvaka Tyrona Woodleyja, čeprav sem med navijači krepi prepričanje, da je bil izid dvoboja prirejen.

Paul je svojega nasprotnika nokavtiral z močnim desnim krošejem in tako prišel še do pete zaporedne zmage (5-0, 2KO).

Številni ljubitelji boksa menijo, da je bil dvoboj Paula in Woodleyja zrežiran, trditve pa so podkrepili z dokaznim gradivom.

Preden je Woodleyju prizadejal usodni udarec, naj bi Paul z desnico nakazal, da je prišel pravi trenutek za nokavt. Nek uporabnik TikToka je še prepričan, da sta si boksarja nekaj sekund prej vzajemno pokimala.

Zmagovalec dvoboja, ki se je v preteklosti že srečeval s podobnimi očitki, je navedbe v zvezi z nameščanjem odločno zanikal, po zmagi pa se je verbalno lotil prvega moža organizacije UFC Dane Whita.

"Pravkar sem nokavtiral petkratnega UFC prvaka in osramotil tvoje tekmovanje. Prosim, če bi priskrbiš dvoboj s Kamarujaem Usmanom. Prosim za dvoboj z Natom Diazom. Prosim za Conorja McGregorja. Vse jih bom osramotil. Obljubim, Dana," se je bahal nepremagani Paul.

Komentarjev 1
  • David_Cobb 14:11 20.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦