Udrihu niti minuta, Denver brez Čančarja

Foto: Profimedia
Medtem ko so v severnoameriški hokejski ligi NHL danes krenili v novo sezono, se bo nova sezona košarkarske lige NBA začela 17. oktobra, ekipe pa ta čas igrajo pripravljalne tekme.
Oglej si celoten članek

Detroit Pistons, katerih član je Slovenec Beno Udrih, so doma s 106:108 izgubili proti Charlotte Hornets, a trener moštva Udrihu ni namenil niti minute na parketu.

Košarka Velika sprememba v NBA

Pripravljalno tekmo na novo sezono so odigrali tudi Denver Nuggets, ki so na letošnjem naboru NBA v drugem krogu kot 49. izbrali slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja. Dvajsetletnik je postal enajsti Slovenec, ki je bil izbran na naboru lige NBA. Nuggets so s 122:104 premagali Los Angeles Lakers, Čančarja pa ni bilo na seznamu košarkarjev moštva.

Nerealno! 'Dragon' bruhal ogenj: po potezi večera še osmešil tekmeca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.