Šport
3602 ogledov

Velika sprememba v NBA

All Stars NBA
1/7
EPA
NBA bo ukinila tekmo All Stars Vzhod proti Zahodu

Tekme All Stars so na sporedu že od leta 1951, doslej pa so se igrale tako, da so navijači izbrali po pet tekmovalcev iz vzhodne in zahodne konference, ki so nato igrali za svojo konferenco.

Po novem ne bo več spopada med Vzhodom in Zahodom. Še vedno bodo navijači, igralci in novinarji izbrali po pet igralcev iz vsake konference. Igralca, ki bosta dobila največ glasov, bosta kapetana in bosta izmed izbranih igralcev lahko izbrala svojo ekipo ne glede na to, iz katere konference prihajajo igralci. Rezerve bodo izbrali trenerji.

Denar od vstopnic bo šel dvema dobrodelnima organizacijama iz Los Angelesa, ki ju bosta izbrala ekipi. Tekma bo namreč 18. februarja v Los Angelesu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • gardino 15:33 04.oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom ...prikaži več z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%. WhatsApp: +330675086165 davidlarsonfinance@gmail.com davidlarsonfinance@gmail.com

Sorodne novice