Uefa priskočila na pomoč Skomini

Foto: Twitter skomina uefa
Evropska nogometna zveza (Uefa) je podala svoje mnenje o sporni odločitvi Damirja Skomine, ki je zaznamovala tekmo med Ajaxom in Real Madridom.
Oglej si celoten članek

Krvona nogometna zveza je v zvezi s presojo Damirja Skomine, ki je na tekmi osmine finala lige prvakov razveljavil zadetek Ajaxa proti Real Madridu, sprejela sklep, da je slovenski delivec sprejel pravilno odločitev.

Skomina je po zagotovilu Evropske nogometne zveze (Uefa) upošteval protokol v tovrstnih primerih in pravilno dosodil prosti strel v korist nasprotnega moštva.

Odzivi "Sram me je, da sem iz iste države kot Skomina!"

"VAR v ligi prvakov: v 38. minuti prve tekme osmine finala med Ajaxom in Real Madridom je sodnik po pregledu z videotehnologijo razveljavil zadetek z glavo Nicolasa Tagliafica. Sodnik je prepoznal, da je bil Taglificov soigralec Dušan Tadić v prepovedanem položaju, s tem pa je oviral vratarja. Preprečil mu je, da bi igral na žogo v trenutku, ko je bil izveden strel z glavo. Odločitev je bila v skladu z VAR protokolom, tako da je bil zadetek upravičeno razveljavljen," je sporočila Uefa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:12 15. Februar 2019.

    Glavni krivec za stanje v nogometu sta FIFA in UEFA ob sodnikih ki so vpleteni v stave .

  • 08:00 15. Februar 2019.

    Problem je nastal, ko igra ni več igra, temveč predvsem največji biznis v Evropi.

  • 07:23 15. Februar 2019.

    To samo dokazuje, koliko napak se je v zgodovini zgodilo zaradi napačnih sodniških odločitev oziroma zaradi tega, ker sodnik ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.