Uefa z visoko kaznijo za Feyenoord

Foto: Epa
Foto: Epa
Krovna evropska nogometna zveza (Uefa) je kaznovala nizozemski klub Feyenoord s 50.000 in 56.000 evri kazni zaradi izgredov njegovih navijačev na tekmah z graškim Sturmom in Laziem, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Poleg tega bo na dveh mednarodnih gostujočih tekmah brez navijaške podpore, plačati pa mora tudi škodo, povzročeno v Gradcu.
Oglej si celoten članek

Navijači Feyenoorda so razgrajali na tekmi v Gradcu na stadionu Liebenau 27. oktobra, ko je Feyenoord tam gostoval na tekmi evropske lige. Uefa je obenem klubu iz Rotterdama naložila, da mora v 30 dneh poravnati škodo, ki so jo njegovi navijači povzročili na stadionu, predvsem gre za uničevanje inventarja v toaletnih prostorih.

Nizozemski klub, katerega navijači slovijo kot eni najbolj neukrotljivih v Evropi, pa v klubsko blagajno ne bo segel le zaradi te tekme. Teden dni pozneje je namreč do izgredov prišlo še na domači tekmi proti Laziu, Uefa je zaradi tega izrekla 56.000 evrov kazni in za naslednjo domačo evropsko tekmo odredila delno zaprtje tribun.

Odziv kluba United nad Ronalda z eno najvišjih kazni v zgodovini nogometa Brat potrdil novico Legendarni nogometaš in junak nacije obsojen na smrtno kazen? lepi zneski Neverjetno, koliko Ronaldo plača zaposlene v novi vili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.