Uf, odlični Pogačarjev kolega bi jo lahko zelo grdo skupil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Avstralec se je komaj izognil padcu. Nekaj takega se mu je že zgodilo.
Oglej si celoten članek

Avstralec Jay Vine, ki je poleg Portugalca Joaa Almeide prvi mož ekipe UAE Team Emirates na tokratni dirki po Italiji, bi jo (znova) lahko skupil v bližnjem srečanju s spremljevalnim vozilom svojega moštva.

V četrti etapi je namreč do njega zapeljal športni direktor, pri tem se je kolesar naslonil na vozilo, a nato izgubil ravnotežje in le malo je manjkalo, da ni končal na tleh, ali pa celo pod kolesom avtomobila.

Pogačarjev moštveni kolega, ki je po štirih etapah na 10. mestu skupnega seštevka letošnjega Gira, je v preteklosti podobno nesrečo že doživel, takrat še kot član ekipe Alpecin-Fenix. 

Leta 2021 je bil na 14. etapi Vuelte član ubežne skupine, ko je prav tako trčil ob spremljevalni avto in grdo padel. Vse skupaj se je zanj sicer končalo brez težjih poškodb. Avstralec je namreč po padcu znova sedel na kolo in se znova uspel pridružiti ubežni skupini. Na koncu etape je celo osvojil tretje mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.