Šport > Kolesarstvo
608 ogledov

Uf, odlični Pogačarjev kolega bi jo lahko zelo grdo skupil

Jay Vine Profimedia
Avstralec se je komaj izognil padcu. Nekaj takega se mu je že zgodilo.

Avstralec Jay Vine, ki je poleg Portugalca Joaa Almeide prvi mož ekipe UAE Team Emirates na tokratni dirki po Italiji, bi jo (znova) lahko skupil v bližnjem srečanju s spremljevalnim vozilom svojega moštva.

V četrti etapi je namreč do njega zapeljal športni direktor, pri tem se je kolesar naslonil na vozilo, a nato izgubil ravnotežje in le malo je manjkalo, da ni končal na tleh, ali pa celo pod kolesom avtomobila.

Pogačarjev moštveni kolega, ki je po štirih etapah na 10. mestu skupnega seštevka letošnjega Gira, je v preteklosti podobno nesrečo že doživel, takrat še kot član ekipe Alpecin-Fenix. 

Leta 2021 je bil na 14. etapi Vuelte član ubežne skupine, ko je prav tako trčil ob spremljevalni avto in grdo padel. Vse skupaj se je zanj sicer končalo brez težjih poškodb. Avstralec je namreč po padcu znova sedel na kolo in se znova uspel pridružiti ubežni skupini. Na koncu etape je celo osvojil tretje mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice