UFC borec izzival: "Udari me, udari me!", nato pa "bum"

Foto: Print Screen penn
Nekdanji UFC borec je bil udeležen v dva pretepa v nekem baru na Havajih.
Oglej si celoten članek

B.J. Penn, nekdanji svetovni UFC prvak v lahki in velterski kategoriji, se je med dopustovanjem na Havajih zapletel v pretep z neznanim moški, poroča TMZ

Neznanec naj bi Penna in druščino prestregel na poti v tamkajšnjo restavracijo in začel provocirati. UFC borec se je na provokacije odvzal in vnel se je pretep.

"Udari me, udari me še enkrat," je moškega v kratkih hlačah provociral Penn, nato pa 'pokasiral' dva močna udarca in se zgrudil po tleh.

Toda pretep se s tem še ni končal. Penn se je s pomočjo prijatelja dvignil na noge, ko pa se je ovedel, se je podal v lov za svojim krvnikom. Z napadom izza hrbta ga je pritisnil k tlom in mu podelil nekaj konkretnih zaušnic, preden so vmes posegli predstavniki varnostne službe.

Penn je večkratni svetovni UFC prvak. V karieri je tekmoval v kar štirih različnih kategorijah. V 33 dvobojih je zabeležil 16 zmag, 15 porazov in dva neodločena izida. Zadnje zmage v oktagonu se je veselil že daljnega leta 2010, odtlej pa je zabeležil remi in štiri zaporedne poraze. V ringu se ni boril vse od leta 2017.

To je bil že njegov drugi incident v zadnjih dveh mesecih. Američan je namreč eden izmed tistih UFC borcev, ki pesti zelo radi vihtijo tudi v zasebnem življenju. Javnost je takšnemu razkazovanju mišic običajno priča v okviru borčevega pestrega nočnega življenja. 

Penn se je konec junija znašel na naslovnicah ameriških tabloidov, ker je v enem izmed nočnih lokalov pretepel varnostnika.

Video UFC legenda pretepla varnostnika v striptiz klubu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.