Izdihnil član "nesmrtne" generacije

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na Otoku žalujejo za legendarnim športnikom.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Ron Flowers, član slovite angleške reprezentance, ki je leta 1966 na Wembleyju osvojila naslov svetovnih prvakov, je umrl v starosti 87 let. 

Kot so zapisali prek Twitterja pri njegovem nekdanjem klubu Wolverhampton Wanderers, je Flowers med letoma 1952 in 1967 za volkove zbral 515 tekem.

"To je sramota!" "Volitve so postale tekmovanje čudnih frizur!"

"Velikan na igrišču ter gentleman zunaj njega. Danes se bo veliko ljudi spominjalo Rona in naše misli so z vsemi njegovimi bližnjimi," so zapisali pri volkovih.

Ostre besede Sporočil Arabcem: "Vaš usran denar ni dovolj!"

Za Wolverhampton Wanderers je Flowers, ki je zbral 49 nastopov za reprezentanco, a na domačem mundialu ni nabral veliko minut, igral več kot 15 let in z njimi trikrat osvojil naslov angleškega prvaka ter pokal FA.

Po koncu kariere je v Wolverhamptonu odprl trgovino s športno opremo, ki še danes obratuje.

Foto: Twitter Ron Flowers

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.