Dončić poklical avtorja sporne slike, tako se je razpletlo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Goreč navijač moštva Dallas Mavericks je s stensko poslikavo izzval bes lastnika teksaškega moštva Marka Cubana.
Oglej si celoten članek

Poročali smo o negativnem odzivu Marka Cubana na stensko poslikavo umetnika Prestona Panneka, ki je z upodobitvijo Luke Dončića želel opozoriti na nezadivljivo situacijo v teksaški ekipi. 

Pannek, samooklicani goreč navijač Dallasa, je sliki slovenskega košarkarja dodal nekaj odmevnih statističnih dosežkov s pripisom: "Prosim, pošljite pomoč."

Foto: Twitter Zapis se nanaša na pomanjkanje zvezdniške pomoči, brez katere bo nemogoče ponoviti dosežek iz leta 2011, ko je ekipa pod vodstvom Dirka Nowitzkega osvojila naslov NBA prvaka.

Cubanu se je upodobitev Dončića zdela nespoštljiva, zato je avtorju poslal jezno elektronsko sporočilo, vsebino katerega je Pannek delil z javnostjo. Umetnik je izrazil začudenje nad Cubanovo reakcijo in poudaril, da si kot navijač Dallasa želi le to, kar je najboljše za ekipo.

Zdaj se je, kot kaže, v zgodbo vmešal še slovenski košarkar. Ta je namreč navezal stik s Pannekom in ponudil svojo asistenco pri oblikovanju nove stvaritve, s katero bodo lahko vsi zadovoljni.

"Luka želi posredovati drugačno sporočilo, zato bova skupaj oblikovala novo poslikavo z novim sporočilom. Staro sliko smo prebarvali na črno."

Preston Pannek

In tako je Luka pripomogel k rešitvi še enega zapleta v Dallasu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.