Šport > Košarka
63277 ogledov

Cuban znorel zaradi te slike Luke Dončića: "To je nespoštljivo!"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Mark Cuban ni zadovoljen z najnovejšo stvaritvijo slikarja Prestona Panneka, ki je dal jasno vedeti, kaj si misli o trenutni sestavi moštva Dallas Mavericks.

Najnovejša slikarija, ki visi v Deep Ellum, predelu Dallasa, je povzročila precejšnji škandal. Na steno lokalnega bara imenovanega St. Pete's Dancing Marlin je namreč umetnik Preston Pannek obesil sliko zvezdnika NBA ekipe Dallas Mavericks, Luke Dončića. Toda na sliki je poleg samega slovenskega zvezdnika še posebno sporočilo.

Na sliki namreč drži Luka nad glavo napis, na katerem piše "PROSIM, POŠLJITE POMOČ". Obenem pa so na sliki zapisani tudi nekateri Lukovi statistični presežki. Gre za tipično razmišljanje navijačev Dallasa, ki se strinjajo, da Luka kljub odličnim statističnim številkam ne more sam popeljati hudo podpovprečnih Maverickov do naslova. Da nujno potrebuje pomoč.

Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

A čeprav ni nobena skrivnost, da si navijači Dallasa želijo, da bi lastnik Mark Cuban izkašljal nekaj denarja in v klub pripeljal še kakšnega kvalitetnega igralca, je slednjega omenjena slika močno zmotila. "To je nespoštljivo! Toda sam odločaš, kaj si želiš. Če želiš biti takšne vrste navijač, pa bodi!" je Cuban zapisal v e-mailu, ki ga je poslal Panneku, kateri je nato vsebino delil z mediji.

Pannek sicer trdi, da s srcem in dušo navija za Mavericks že od leta 2000 in da ga zgolj skrbi, da vodstvo kluba ne počne vsega v svoji moči, da bi okoli Dončića zgradilo spodobno ekipo. Boji se, da bodo zapravili Lukova najboljša leta in ves njegov talent. Cubanovo sporočilo ga je tako presenetilo in razočaralo. "Čudi me, da je tako reagiral z e-mailom. Z lahkoto bi me povabil na katero izmed tekem in bi se tam pogovorila o tem, če ga resnično tako moti. Toda odločil se je za drugačen način."

"Upal sem, da je takšen tip človeka, da si bo rekel 'O, s***je, navijači so resnično razburjeni'. Ljudje si namreč resnično želimo, da bi Luka dobil nekaj pomoči. Mislil sem, da bo to razumel in priskočil Luki na pomoč, toda ne izgleda, da se bodo stvari tako iztekle," je pesimistično zaključil Pannek.

Luka Dončić Boj za MVP Šport Luka skočil po lestvici, legenda udarila po mizi: "Zasluži si biti MVP!" kristaps porzingis Ne obžaluje Šport Porzingis ni mogel sobivati z Dončićem, to je razlog Odločen Šport Dončić novinarjem: "Ne, tega se jaz ne grem" Luka Dončić NBA Šport Dončić z darilom za Kidda, ta nato ujezil navijače Dallasa
Komentarjev 3
  • jakec1575 10:09 17.januar 2023.

    To si mislimo vsi. Edini s prstanom je podpovprecni vujacic. Luka bo ob taki ekipi koncal kot charles barkley. Vecni rival jordana, brez prstana. Cuban trzi Doncica in sluzi. Boli ga za prstan

  • Avatar pantani
    pantani 09:38 17.januar 2023.

    Resnica boli!!!

Sorodne novice