Šport > Košarka
79221 ogledov

NBA analitik meni, da bo Luka zapustil Dallas in prestopil v ...

Luka Dončić Profimedia
Simmons je bil pred vstopom Luke Dončića v NBA njegov goreč zagovornik, zdaj mu napoveduje selitev.

NBA analitik Bill Simmons, ki je bil že pred draftom 2018 prepričan v NBA uspeh Luke Dončića ter ob naboru ni mogel verjeti, da so Slovenca skozi roke spustili Phoenix, Sacramento in Atlanta, je zdaj napovedal, da bo trenutno prvi mož Dallasa po izteku sedanje pogodbe igral za drugo franšizo.

Mož, ki je takoj izrazil prepričanje, da bo 'trade' Atlante in selitev Dončića v Dallas za Traeja Younga in bodoči pick prve runde obveljal za eno večjih napak pri trgovanju moštev NBA lige v 21. stoletju, zdaj meni, da bo Luka v roku petih let skušal do naslova priti v drugem klubu.

"Mislim, da bo Dallas zelo težko uspel sestaviti dobro ekipo okoli njega. Poznamo nepisane zakone v NBA, v nekem trenutko bo začel gledati naolkoli. Mislim, da se Dallasu izteka čas, zadeva z Brunsonom tudi ni pomagala," je v podcastu izjavil Simmons in kot primer dobrega moštva izpostavil Boston Celtics. Meni, da Luka ob trenutnem razmerju moči ne more do šampionskega prstana: "Nima 'šans' proti njim."

"Koliko časa bo še zadovoljen v Dallasu?" se je spraševal Simmons in nato drzno napovedal tudi Dončićevega novega delodajalca: "Iz nekega razloga menim, da bo to Miami."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice