Šport > Košarka
14716 ogledov

Veliki glasbeni zvezdnik navdušen nad Dončićem, to je izjavil

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić prepričal tudi slovitega člana zasedbe Red hot chili peppers.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je z moštvom Dallas Mavericks gostoval pri LA Lakers in s 56. trojnim dvojčkom v karieri poskrbel za zmago zasedbe iz Teksasa. Dosegel je 35 točk ter zbral še 14 skokov in 13 asistenc. Ključni sta bili predvsem njegovi trojki s katerima je poskrbel za prvi in drugi podalšek. Po slednjem so Mavs slavili s 119:115.

Predstave LeBrona Jamesa, trenutno poškodovanega Anthonyja Davisa in Russella Westbrooka si sicer v mestu angelov redno ogledajo tudi zvezdniki iz drugih področij, za najbolj zvestega med njimi velja legendarni filmski igralec Jack Nicholson, med smetano gledalcev pa ne manjkajo niti uspešni glasbeniki.

Eden izmed prepoznavnejših je bas kitarist iz slovite zasedbe Red hot chili peppers. Tudi Flea je bil tokrat navdušen nad predstavo Slovenca.

"Luka Dončić je najbolj sproščen košarkar, ki sem jih kdajkoli videl. Zadeva po volji. Je resnično nekaj posebnega," je na twitterju zapisal zvezdnik, ki na roki sicer nosi tudi tatoo na katerem piše 'Go Lakers' (Gremo, Lakers).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice