Šport > Košarka
46951 ogledov

Dončić vpil prek igrišča: "Dolguje mi 49 tisoč dolarjev!"

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je postregel z zanimivim razkritjem.

Fenomenalni Luka Dončić ni samo gonilna sila svojega moštva Dallas Mavericks, temveč je tudi prava popestritev za soigralce, katere rad zabava z raznoraznimi norčijami in se z njimi zapleta v takšne in drugačne potegavščine.

Triindvajsetletnik je znan tudi po tem, da rad sklepa stave s svojimi soigralci, prijatelji in drugimi člani Dallasove organizacije. Na seznamu njegovih "žrtev" je tudi fizioterapevt ekipe Casey Spangler, ki naj bi Slovencu dolgoval 49.000 dolarjev!

Novinarji so za domnevni dolg, ki naj bi bil posledica izgubljenih stav, izvedeli iz prve roke. Za razkritje je poskrbel vselej dobro obveščeni Brad Townsend, potem ko se je slovenski as po enem izmed nedavnih treningov pohvalil, da mu je Spangler dolžan zajeten kupček denarja.

Stave se nanašajo na nanavadne, posebne in težko izvedljive mete, s katerimi Dončić redno navdušuje na treningih oziroma ogrevanjih.

"Po četrtkovem treningu je nasmejani Luka Dončić novinarjem povedal, da mu fizioterapevt zaradi stav v zvezi s trik meti dolguje 49.000 dolarjev. Dončić je Spranglerju prek celega igrišča zavpil: 'Zdaj vedo'," je na twitterju zapisal Townsend.

Očitno pa se Spangler z Dončićevo oceno ne strinja.

Kot je v nadaljevanju razkril Townsend, je po mnenju fizioterapevta dolg skopnel na manj kot 200 dolarjev. "Včeraj mu ni šlo najbolje," je Dončićevo trditev ovrgel Spangler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice