Šport > Košarka
8314 ogledov

Dončić poklical avtorja sporne slike, tako se je razpletlo

Luka Dončić Profimedia
Goreč navijač moštva Dallas Mavericks je s stensko poslikavo izzval bes lastnika teksaškega moštva Marka Cubana.

Poročali smo o negativnem odzivu Marka Cubana na stensko poslikavo umetnika Prestona Panneka, ki je z upodobitvijo Luke Dončića želel opozoriti na nezadivljivo situacijo v teksaški ekipi. 

Pannek, samooklicani goreč navijač Dallasa, je sliki slovenskega košarkarja dodal nekaj odmevnih statističnih dosežkov s pripisom: "Prosim, pošljite pomoč."

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Zapis se nanaša na pomanjkanje zvezdniške pomoči, brez katere bo nemogoče ponoviti dosežek iz leta 2011, ko je ekipa pod vodstvom Dirka Nowitzkega osvojila naslov NBA prvaka.

Cubanu se je upodobitev Dončića zdela nespoštljiva, zato je avtorju poslal jezno elektronsko sporočilo, vsebino katerega je Pannek delil z javnostjo. Umetnik je izrazil začudenje nad Cubanovo reakcijo in poudaril, da si kot navijač Dallasa želi le to, kar je najboljše za ekipo.

Zdaj se je, kot kaže, v zgodbo vmešal še slovenski košarkar. Ta je namreč navezal stik s Pannekom in ponudil svojo asistenco pri oblikovanju nove stvaritve, s katero bodo lahko vsi zadovoljni.

"Luka želi posredovati drugačno sporočilo, zato bova skupaj oblikovala novo poslikavo z novim sporočilom. Staro sliko smo prebarvali na črno."

Preston Pannek

In tako je Luka pripomogel k rešitvi še enega zapleta v Dallasu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.