V Bakuju priprli voznika avtobusa

Foto: EPA
Foto: EPA
Oblasti so priprle in kazensko ovadile voznika Valija Ahmadova, ki je povzročil nesrečo pred odprtjem evropskih iger v Bakuju.
Oglej si celoten članek

V nesreči na robu atletske vasi sta bili ob 15-letni Vanessi Šahinović poškodovani še Verena Breit in Luna Pajer. Iz neznanih razlogov je voznik uradnega prevoza za športnike namreč zapeljal na pločnik in zadel trojico avstrijskih plavalk. Zaradi hujših poškodb so Šahinovićevo in Pajerjevo nato po prvi oskrbi v Bakuju s posebnim letalom prepeljali v bolnišnico na Dunaju.

Azerbajdžanske oblasti so sporočile, da so Ahmadova aretirali in kazensko ovadili, odprli pa so posebno preiskavo. Bakubus, podjetje, ki so ga prireditelji iger v Bakuju najeli za prevoze, bo prav tako odgovarjalo. Razlogov za objestno vožnjo Ahmadova še niso sporočili, azerbajdžanski mediji pa poročajo, da naj bi bil pod vplivom alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.