V Barceloni priprli legendarnega Danija Alvesa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legendarni Daniel Alves je pristal na zagovoru zaradi domnevnega spolnega napada.
Oglej si celoten članek

Brazilskega nogometnega reprezentanta Daniela Alvesa so v Barceloni, kjer je preživel večji del kariere, privedli v pripor na zaslišanje zaradi obtožb spolnega napada.

Ta se naj bi zgodil v noči s 30. na 31. december v priljubljenem nočnem klubu katalonske prestolnice, poročajo španski mediji.. Ženska je nogometaša prijavila 2. januarja, v prijavi pa je trdila, da se jo je neprimerno dotikal, nato pa ji sledil do stranišča.

Nogometaš je potrdil, da je bil takrat v nočnem klubu, vendar je zanikal kakršno koli napačno ravnanje in zasebni španski televizijski postaji Antena 3 v začetku tega meseca povedal, da ženske ni nikoli niti videl.

Foto: Profimedia Dani Alves

"Bil sem tam, na tistem mestu, z več ljudmi, ki so se zabavali. Vsi vedo, da rad plešem. Imel sem se dobro, a kakršnega koli nadlegovanja ni bilo," je dodal nekdanji igralec Barcelone, Juventusa in Paris Saint-Germaina, zdaj pa član mehiškega Pumasa.

Sodišče v Barceloni je v začetku tega meseca sporočilo, da je začelo preiskavo domnevnega kaznivega dejanja spolnega napada na podlagi pritožbe, ki jo je vložila ženska.

V nočnem klubu Legendarni član Barcelone obtožen spolnega napada

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.