V Dallasu obupani, Dončić ne more obrniti glave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Fizično stanje Luke Dončića še naprej povzroča hude preglavice trenerju Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Clippers so s prepričljivo zmago na drugi tekmi uvodnega kroga končnice (106:81) prišli do izenačenja v seriji z Dallas Mavericks na 2-2.

Lažje poškodovani Luka Dončić je v slabih 36 minutah prispeval 19 točk, šest skokov in šest podaj ob zgolj 37,5-odstotnem metu iz igre (9/24) in 14-odstotnem metu izza črte (1/7). Pri gostih sta bila najbolj razpoložena Kawhi Leonard z 29 in Paul George z 20 točkami.

NBA Dallasu se ob takšni igri ne obeta nič dobrega

Dončić je bil pred četrtim obračunom na seznamu vprašljivih igralcev, a je bilo njegovo stanje v zadnjem hipu zadovoljivo, da se je lahko pojavil na parketu. Kljub temu postaja vse bolj očitno, da 22-letnik igra s hudimi bolečinami v predelu vratu, na kar je po drugem zaporednem porazu opozoril tudi trener Rick Carlisle.

"Boli ga," je bil iskren strateg Dallasa. "Meni se je zdelo, da glave ne more obrniti v levo. Ni mogel pogledati na levo stran ali vratu obrniti proti levi. To je težko za igralca, ki se močno zanaša na periferni vid in že celo življenje igra tako, kot da bi imel glavo na vrtljivem tečaju," je dodal Carlisle.

"Upam, da se bo stanje v prihodnjih dneh izboljšalo, in to konkretno izboljšalo. Imamo dva dni premora pred naslednjo tekmo, kar je dobra novica za obe moštvi, saj sem prepričan, da so potolčeni igralci na obeh straneh. Bolečine v vratu so nedvomno pripomogle k temu, da je Luka iz igre metal samo 9/24. Imel je nekaj neobičajnih problemov," je pojasnil Carlisle.

Foto: Profimedia luka dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:18 3. Junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali pri posojilih med posamezniki, če ste resnični. V partnerstvu smo …

  • 11:07 31. Maj 2021.

    matr, a nimajo pri milijonih za enega vrhunskega fizioterapveta, ki bi ga zrihtal v dnevu dveh.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.