V Olimpijo tudi član zlate reprezentance

Foto: Profimedia Aleksej Nikolić
Pri Petrol Olimpiji še naprej uspešno kadrujejo.
Oglej si celoten članek

Pri ljubljanskem košarkarskem klubu se pospešeno pripravljajo na novo sezono, kar nekaj košarkarjev pa je v zadnjih dneh sklenilo pogodbo s Petrol Olimpijo. V naslednji sezoni bo tako za zmaje igrala nadarjena trojica mladeničov, ki jo sestavljajo Ukrajinec Jusuf Sanon, Hrvat Luka Šamanić in Črnogorec Marko Simonović, veljavni pogodbi z moštvom imata še nekdanji slovenski reprezentant Mirza Begić in Roko Badžim, pred tremi dnevi pa je za Ljubljančane podpisal še Američan Marvin Jones. 

Okrepitev Pri Olimpiji še naprej zbirajo velike talente

Po pisanju Sportanda je kot zadnji sodelovanje s klubom obljubil še član slovenske reprezentance, ki je septembra osvojila naslov evropskih prvakov. Pod taktirko Zorana Martića naj bi tako v naslednji sezoni nastopal tudi Aleksej Nikolić. Ta je bil v zadnjih letih član evroligaškega Bamberga, v minuli sezoni pa je med košarkarsko elito v povprečju dosegal 2,5 točke na tekmo, v nemškem prvenstvu pa 5,3 točke na dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.