Šport > Košarka
490 ogledov

V Olimpijo tudi član zlate reprezentance

Aleksej Nikolić
Pri Petrol Olimpiji še naprej uspešno kadrujejo.

Pri ljubljanskem košarkarskem klubu se pospešeno pripravljajo na novo sezono, kar nekaj košarkarjev pa je v zadnjih dneh sklenilo pogodbo s Petrol Olimpijo. V naslednji sezoni bo tako za zmaje igrala nadarjena trojica mladeničov, ki jo sestavljajo Ukrajinec Jusuf Sanon, Hrvat Luka Šamanić in Črnogorec Marko Simonović, veljavni pogodbi z moštvom imata še nekdanji slovenski reprezentant Mirza Begić in Roko Badžim, pred tremi dnevi pa je za Ljubljančane podpisal še Američan Marvin Jones. 

Roman Lisac Okrepitev Šport Pri Olimpiji še naprej zbirajo velike talente

Po pisanju Sportanda je kot zadnji sodelovanje s klubom obljubil še član slovenske reprezentance, ki je septembra osvojila naslov evropskih prvakov. Pod taktirko Zorana Martića naj bi tako v naslednji sezoni nastopal tudi Aleksej Nikolić. Ta je bil v zadnjih letih član evroligaškega Bamberga, v minuli sezoni pa je med košarkarsko elito v povprečju dosegal 2,5 točke na tekmo, v nemškem prvenstvu pa 5,3 točke na dvoboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.