V prometni nesreči umrla mlada slovenska športnica

Foto: Koroški Gasilski Zavod Nesreča v Podklancu
V torek se je v bližini Podklanca zgodila smrtna prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Poročali smo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v torek, 5. februarja, okoli 20.40 na glavni cesti izven naselja Podklanca. Po podatkih celjske policijske uprave je na kraju nesreče umrla 19-letna voznica osebnega avtomobila.

Tragično Huda nesreča na avtocesti terjala novo žrtev

Po poročanju spletne strani Svet24.si je v nesreči življenje mnogo prezdodaj izgubila mlada slovenska nogometašica Kristina Čebul, dijakinja zdravstvene šole v Slovenj Gradcu in članica nogometnega kluba NK Fužinar. Obetavna športnica je bila tudi članica slovenske reprezentance do 17 let. 

Foto: Facebook nk fužinar

Čebulova, ki je dan pred usodno nesrečo dopolnila komaj 19 let, se je v torek vračala s treninga v Avstriji in iz neznanega razloga zapeljala na levi vozni pas. Tam je silovito trčila v osebni avtomobil, v katerem je bila 23-letna voznica. To so hudo poškodovano prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, medtem ko mlajši udeleženki nesreče žal ni bilo pomoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.