V tej pošasti se bo naokrog vozil Dončić

Foto: Instagram
Slovenski čudežni deček je velik ljubitelj prestižnih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Najboljši novinec pretekle NBA sezone Luka Dončić si je omislil novega jeklenega konjička. Odslej bo lahko užival v udobju in moči prestižnega avtomobila znamke Mercedes GLE63s.

Najnovejša igrača v Dončićevi garaži se ponaša s 5,5-litrskim V8 motorjem ter 577 konjskimi močmi. Začetna cena luksuznega vozila je dobrih 100.00 evrov.

Obljuba dela dolg Nič čudnega, da se Dončić žene kot črna živina

Dončić očitno ni bil povsem zadovoljen s tovarniško podobo avtomobila, zato se je odločil, da ga bo še "sfriziral". Po pomoč se je obrnil na podjetje DME Tuning, ki je uredilo prevoz avtomobila iz Dallasa v Houston ter vgradilo želene modifikacije.

Foto: Instagram

Avtomobil so tehnološko še nekoliko izpopolnili in mu vgradili nov izpušni sistem, zaradi katerega jekleni konjiček oddaja precej zlovešč zvok.

Dončić bo lahko "zverino" preizkusil po vrnitvi v Teksas.

Lepotec Dončić ima novo jekleno zverino

Slovenski košarkarski as obožuje luksuzne avtomobile znamk Porsche, Ferrari in Mercedes, v njegovi garaži pa ima posebno mesto tudi legendarni "Fičko", ki ga je dobil za svoj 18. rojstni dan.

Darilo in pol! Slavljenec Dončić dobil legendaren avto

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:21 10. Avgust 2019.

    Tale mladinc ne bo starosti delal?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.