Včeraj veličastno zmagal, danes zjutraj že počel to

Foto: Epa
Foto: Epa
Primož Roglič ne pozna počitka.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je v nedeljo uprizoril izjemno predstavo in si na zadnji dan dirke po Baskiji zagotovil rumeno majico za najboljšega v skupni razvrstitvi, v begu trojice pa si je zagotovil še majico za najboljšega hribolazca Že na zadnji etapi je sicer nosil zeleno majico najboljšega po točkah.

Šampiona S to prelepo potezo sta Roglič in mladi Francoz navdušila ves svet Dirka po Baskiji Roglič z vožnjo za anale strl vse konkurente in dosegel epsko zmago!

A Zasavec si po zmagoslavju ni vzel počitka. Iz Baskije se je takoj odpravil v Francijo, kjer je spoznaval trasi obeh kronometrov, ki bosta na sporedu na dirki po Franciji. Športni direktor moštva Jumbo Visma Grischa Niermann je tako že v jutranjih urah na twitterju objavil posnetek iz svojega vozila in v kader ujel tudi Rogliča na kolesu. "Nazaj na delu," je zapisal Nemec, ki je sicer sedel na suhem, slovenski šampion pa je pedala vrtel ob slabem vremenu in spoznaval traso 20. etape Toura, ko bo na sporedu vožnja na čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:21 12. April 2021.

    Kolesarski Michael Jordan.

  • 22:37 11. April 2021.

    Vsaj ena lepa novica v tem gnilem obdobju, v tem gnilem vremenu, v tej bedni državi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.