Šport
5718 ogledov

Včeraj veličastno zmagal, danes zjutraj že počel to

Primož Roglič Epa
Primož Roglič ne pozna počitka.

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je v nedeljo uprizoril izjemno predstavo in si na zadnji dan dirke po Baskiji zagotovil rumeno majico za najboljšega v skupni razvrstitvi, v begu trojice pa si je zagotovil še majico za najboljšega hribolazca Že na zadnji etapi je sicer nosil zeleno majico najboljšega po točkah.

Primož Roglič in David Gaudu Šampiona Šport S to prelepo potezo sta Roglič in mladi Francoz navdušila ves svet Primož Roglič Dirka po Baskiji Šport Roglič z vožnjo za anale strl vse konkurente in dosegel epsko zmago!

A Zasavec si po zmagoslavju ni vzel počitka. Iz Baskije se je takoj odpravil v Francijo, kjer je spoznaval trasi obeh kronometrov, ki bosta na sporedu na dirki po Franciji. Športni direktor moštva Jumbo Visma Grischa Niermann je tako že v jutranjih urah na twitterju objavil posnetek iz svojega vozila in v kader ujel tudi Rogliča na kolesu. "Nazaj na delu," je zapisal Nemec, ki je sicer sedel na suhem, slovenski šampion pa je pedala vrtel ob slabem vremenu in spoznaval traso 20. etape Toura, ko bo na sporedu vožnja na čas.

Komentarjev 4
  • Avatar pantani
    pantani 07:21 12.april 2021.

    Kolesarski Michael Jordan.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:37 11.april 2021.

    Vsaj ena lepa novica v tem gnilem obdobju, v tem gnilem vremenu, v tej bedni državi.

Sorodne novice