Vdrli k zvezdniku Barçe, ko je bila družina v hiši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V soboto so domovanje mladega asa obiskali nepridipravi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so v soboto, prvič s Xavijem na klopi, v mestnem derbiju premagali Espanyol (1:0) in prekinili ligaško rezultatsko krizo.

Na srečanju ni sodeloval Ansu Fati, za mnoge najbolj talentirani mladenič Barcelone, ki je po odhodu Lionela Messija dobil dres s številko 10. 19-letnik je namreč pred kratkim obnovil poškodbo kolena in se bo vrnil čez nekaj tednov.

Fati je srečanje mestnih rivalov spremljal s tribune, medtem ko je njegova družina gledala televizijski prenos tekme v domači hiši v soseski Sant Cugat del Vallès.

La Liga Xavi na debiju trepetal do zadnje sekunde

In prav med srečanjem so dom Fatijev obiskali tatovi. Družina je bila zbrana v pritličju, ko so nepridipravi vstopili v zgornja nadstropja.

Člani številčne družine, Ansu je namreč eden od šestih otrok, je zaslišala sumljive zvoke in poklicala policijo, da bi se izognila stiku s tatovi. Po poročilu lokalne policije, ki so ga prenesli španski mediji, so zlikovci odnesli gotovino, nakit in ure.

Katalonski mediji dodajajo še, da je Fati po vrnitvi s Camp Nouja podal prijavo na policijo, primer pa je prevzela katalonska provincialna preiskovalna enota Mossos d'Esquadra.

David proti Goljatu Nora razlika v vrednosti Tottenhamovega in Murinega kadra

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.