Šport > Nogomet
1050 ogledov

Vdrli k zvezdniku Barçe, ko je bila družina v hiši

Ansu Fati Profimedia
V soboto so domovanje mladega asa obiskali nepridipravi.

Nogometaši Barcelone so v soboto, prvič s Xavijem na klopi, v mestnem derbiju premagali Espanyol (1:0) in prekinili ligaško rezultatsko krizo.

Na srečanju ni sodeloval Ansu Fati, za mnoge najbolj talentirani mladenič Barcelone, ki je po odhodu Lionela Messija dobil dres s številko 10. 19-letnik je namreč pred kratkim obnovil poškodbo kolena in se bo vrnil čez nekaj tednov.

Fati je srečanje mestnih rivalov spremljal s tribune, medtem ko je njegova družina gledala televizijski prenos tekme v domači hiši v soseski Sant Cugat del Vallès.

La Liga La Liga Šport Xavi na debiju trepetal do zadnje sekunde

In prav med srečanjem so dom Fatijev obiskali tatovi. Družina je bila zbrana v pritličju, ko so nepridipravi vstopili v zgornja nadstropja.

Člani številčne družine, Ansu je namreč eden od šestih otrok, je zaslišala sumljive zvoke in poklicala policijo, da bi se izognila stiku s tatovi. Po poročilu lokalne policije, ki so ga prenesli španski mediji, so zlikovci odnesli gotovino, nakit in ure.

Katalonski mediji dodajajo še, da je Fati po vrnitvi s Camp Nouja podal prijavo na policijo, primer pa je prevzela katalonska provincialna preiskovalna enota Mossos d'Esquadra.

Tottenham NŠ Mura David proti Goljatu Šport Nora razlika v vrednosti Tottenhamovega in Murinega kadra
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice