Več kot 10.000 ljudi zahteva kazen za Messija

Foto: Epa lionel messi
Razjarjeni angleški navijači mrzlično iščejo način, kako onemogočiti Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Liverpool bo na povratni polfinalni tekmi lige prvakov poskušal nadoknaditi ogromen zaostanek proti Barceloni, ki je na Camp Nouu slavila s 3:0. Mož odločitve je bil Lionel Messi, ki je zabil dva gola.

Liga prvakov Liverpool na kolenih po briljantnem zadetku čarobnega Messija

Angleški navijači še kar ne morejo preboleti Messijevega drugega zadetka, ki ga je dosegel z velike razdalje osem minut pred koncem rednega dela. Najboljši strelec letošnje sezone lige prvakov je bil natančen s prostega strela, potem ko je prekršek nad njim storil Fabinho. Pa ga je res?

Po mnenju angleških navijačev bi si kazen v resnici zaslužil Messi, ker naj bi Fabinha udaril v obraz, nato pa zaigral prekršek, zaradi česar je bil Brazilec kaznovan z rumenim kartonom. Argentinec je nato s prostega strela, pri čemer si je pomagal na nedovoljen način, zabil 600. gol za Barcelono.

Hude obtožbe Angleži nad Messija: Ko se je Suárez kregal s sodnikom, je storil tole

Liverpoolovi navijači s posnetkom incidenta apelirajo na organe Evropske nogometne zveze (Uefa), od katerih odločno zahtevajo, naj Argentinca naknadno kaznujejo s tekmo prepovedi ter mu tako onemogočijo nastop na Anfieldu.

Spletno peticijo, ki poziva h kazni za Barçinega napadalca, je do tega trenutka podpisalo že več kot 10.500 ljudi.

Kljub številčnemu odzivu pa je podroben pregled incidenta s strani krovne nogometne zveze zelo malo verjeten.

Liverpool je bil v tovrstnih pozivi neuspešen tudi po lanskem finalu lige prvakov, v katerem naj bi Sergio Ramos namerno poškodoval njihovega zvezdnika Mohameda Salaha.

S takratno peticijo, ki jo je podpisalo več kot pol milijona ljudi, niso dosegli prav ničesar.

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:09 6. Maj 2019.

    Kake loleki pa sej to ni res koliko neumnega folka je, pač Messi je doktor, pa kaka namera da bi …

  • 22:55 4. Maj 2019.

    Kaj pa igranje z roko v kazenskem prostoru Liverpulčana?

  • 21:11 4. Maj 2019.

    Nej igra za cicibane!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.