Večkratni evropski prvak se seli v drugo ligo!

Foto: Profimedia
Košarkarji legendarnega Olympiacosa bodo morali naslednje leto igrati v nižjem rangu grške košarke, saj je vrhovno sodišče zavrnilo njihovo pritožbo.
Oglej si celoten članek

Slavni grški košarkarski velikan Olympiacos bo prihodnjo sezono nastopal v drugi grški ligi, saj je bila z odločitvijo vrhovnega sodišča potrjena kazen za ekipo iz Pireja.

Olympiacos se je namreč odločil, da bojkotira ter ne zaigra na četrtfinalnem prvenstvenem obračunu proti Panathinaikosu, zato ga je disciplinska komisija brez kakršnekoli milosti do večkratenga evropskega prvaka poslala v nižji rang tekmovanja.

Kaos Velikanu grozi izpad iz prve lige

Olympiacos se je na odločitev pritožil, a je bila pritožba 28. junija s strani vrhovnega grškega sodišča zavržena, tako da je grški velikan tudi uradno pristal v drugi ligi.

Olympiacos se je sicer z vodstvom Lige ABA poizkušal dogovoriti za sodelovanje v tej jadranski ligi, toda vsaj zaenkrat tudi iz te moke ni bilo kruha.

Dogovor Olympiacos prihaja v ligo ABA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.