Velik zasuk v primeru Messija in PSG

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pri PSG-u so se odločili, da prekličejo Messijev suspenz, Argentinec se tako vrača na treninge.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik Lionel Messi po pričakovanju ni bil del ekipe PSG-a, ki je v 34. krogu francoske lige s 3:1 premagala Troyes. Argentinec je namreč pred enim tednom brez dovoljenja svoje ekipe odpotoval v Savdsko Arabijo, kjer je izpolnjeval svoje ambasadorske dolžnosti.

PSG je imel zaradi slabih rezultatov takrat na razporedu kazenski trening, na katerem pa se Messi ni pojavil. V klubu so se zato odločili, da za dva tedna Messija vržejo iz svoje prve ekipe, s katero ni smel trenirati, prav tako pa bi za omenjeno obdobje ostal brez plače.

Messi se je v tem času javno opravičil za svoje dejanje, klub pa je opravičilo očitno tudi sprejel. Argentinec je namreč od ponedeljka ponovno priključen prvi ekipi, s katero je tudi opravil že trening. Prav tako naj bi bil po pisanju francoskih medijev v kadru za prihajajočo tekmo proti Ajacciu, katero bi sicer moral zaradi suspenza izpustiti.

Messiju sicer pogodba z aktualnim francoskim prvakom poteče poleti in vse bolj verjetno se zdi, da bo po dveh letih zapustil Pariz. Kot glavne favorite za Messijev podpis se tako omenja "njegovo" Barcelono, Inter Miami Davida Beckhama ter nesramno bogati savdskoarabski Al Hilal.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.