Velika novica za Dragićev Miami, kapetan podpisal še za eno sezono

Foto: Epa
Foto: Epa
V dresu Vročice še sedemnajsto sezono!
Oglej si celoten članek

Ekipa Miami Heat je objavila, da je sklenila nov dogovor z Udonisom Haslemom, ki tako ostaja soigralec slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

"Z veseljem sporočam, da smo sklenili dogovor z našim kapetanom, ki tako ostaja najmanj še sedemnajsto sezono v Miamiju. Je srce in motor naše ekipe," je povedal predsednik Heat Pat Riley. Podrobnosti dogovora v Miamiju niso razkrili.

Devetintridesetletni Haslem, ki je bil rojen v Miamiju in je bil tam tudi študent, je bil trikrat prvak NBA in je vseh dosedanjih 16 sezon v severnoameriški košarkarski ligi NBA preživel v Miamiju. S tem je med igralci, ki so ta čas člani moštev najmočnejše košarkarske lige na svetu, edini, ki je tako dolgo pri eni sami ekipi.

V karieri je odigral 854 tekem rednega dela, od tega 499 dvobojev v začetni postavi, ter še 147 dvobojev v končnici, ko je bil na 84 tekmah član prve peterke.

Analiza V zadnjih 30 letih Ljubljančani drugi med tujci po plačah v NBA

Blamaža Zato je propadla združitev Dragića in Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.