Velika priložnost za Dončića in kolege

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dallas Mavericks so ena najboljših ekip zahodne konference, svoj status pa lahko v prihodnjih tednih še izboljšajo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in Dallas Mavericks so na prvih triintridesetih tekmah sezone vpisali 21 zmag in 12 porazov, kar jih uvršča na visoko peto mesto na Zahodu.

Telički so zaenkrat presegli pričakovanja, saj so jim v najboljšem primeru napovedovali boj za zadnja mesta, ki vodjio v končnico.

V play-off vodi osem mest v vsaki konferenci, prve štiri ekipe bodo imele v prvem krogu izločilnih bojev prednost domačega igrišča.

NBA LeBron je mislil, da je končal. Toda ...

Dallas za četrtim mestom, ki ga trenutno zasedajo Houston Rocekts, zaostaja za dve zmagi in tako teksaškim rivalom diha za ovratnik. V naslednjih tednih bodo imeli Dončić in kolegi priložnost, da še izboljšajo svojo pozicijo.

V decembru so Telički veliko potovali, obenem so se morali soočiti s poškodbo Dončića, slednji je bil z igrišč odsoten dva tedna.

V dneh po novem letu pa bodo Mavs veliko igrali pred domačimi gledalci. Čaka jih namreč kar šest zaporednih domačih tekem, prva že v noči na petek, ko bodo v American Airlines Centru gostovali Brooklyn Nets.

Sledijo še srečanja proti Charlotte Hornets, Chicago Bulls, Denver Nuggets, Los Angeles Lakers in Philadelphia 76ers. 

Naslednji gostujoči obračun Teličke čaka šele čez slaba dva tedna, ko se bodo pomerili z Golden State Warriors. V San Franciscu so bili Mavs uspešni v nedavno minulem božičnem času, ko so zanesljivo slavili (121:141).

Slovo Umrl morda najpomembnejši mož v zgodovini NBA

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:16 2. Januar 2020.

    Telički pišejo o žrebičkih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.