Velika tragedija v družini Shaquilla O'Neala

Foto: Epa
Foto: Epa
Družino štirikratnega NBA prvaka je prizadela velika tragedija.
Oglej si celoten članek

Legendarni košarkar Shaquille O'Neal je doživel veliko družinsko tragedijo, potem ko mu je v četrtek v 41. letu starosti umrla sestra. Ayesha Harrison-Jex je preminila po treh letih borbe z rakom.

Ayesha je bil sicer Shaquillova polsestra, a jo je sam ves čas doživljal kot pravo sestro, saj svojega pravega očeta ni nikoli poznal, tako da ga je vzgajal njegov očim ter Ayeshin oče, Philip Harrison.

Zaradi sestrine smrti se priljubljeni "Shaq" ni pojavil v četrtkovi oddaji "Inside the NBA", v kateri so mo njegovi kolegi izrazili sožalje.

Ni prebolel Shaq že 19 let kuha zamero: "Ta idiot!"

DJ Diesel Shaq se je tako noro zabaval na festivalu

"Poguglaj me!" Med legendama zavrelo, padale težke besede

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.