Šport > Košarka
2212 ogledov

Med legendama zavrelo, padale težke besede

shaquille o'neal Print Screen
Pogovor se je sprevrgel v obmetavanje z žaljivkami.

V oddaji Inside the NBA sta se sporekla legendarna košarkarja Shaquille O'Neal in Charles Barkley. Napetost se je začela stopnjevati, ko je tema pogovora nanesla na odnos med trenerjem in najboljšim igralcem ekipe.

Barkley je mnenja, da bi moral glavni trener Toronto Raptors Dwane Casey zakrpati odnos z zvezdnikom DeMarjem DeRozanom, saj drugače ekipa nikoli ne bo osvojila prvenstva. Shaq je temu odločno nasprotoval.

"Če si v slabih odnosih z najboljšim igralcem, ekipa nikoli ne bo osvojila naslova," je zatrdil Barkley, a se O'Neal ni dal: "To ni res," je dejal, nato pa povzdignil glas: "S Patom Rileyjem se nikoli nisva strinjala in kaj se je zgodilo v Miamiju?"

Shaq je leta 2006 z vročico osvojil svoj četrti naslov prvaka lige NBA. Pred tem je bil trikrat prvak z Los Angeles Lakers (2000-2002). "Ko govorimo o naslovih, nimaš pojma, kaj govoriš," je O'Neal zbodel Barkleyja, ki je bil eden najboljših igralcev svoje generacije, a v karieri ni osvojil šampionskega prstana.

"Nehaj ujčkati igralce. Tebe so ujčkali, zato pa nisi zmagal," je nadaljeval O'Neal, nakar mu je Barkley vrnil milo za drago. "Nisem imel Dwayna Wada in Kobeja Bryanta, da bi me nosila po igrišču," mu je zabrusil, s čimer je pogovor dokončno prešel na osebni nivo.

"Zakaj si potem v hiši slavnih? Trikrat sem bil MVP finala, Chuck," je zavpil Shaq in dodal: "Poguglaj me. Nimaš pojma o osvajanju prvenstva. Trikrat sem bil MVP finala, kolikokrat si bil ti?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice