Veliki strahovi pred nedeljsko tekmo so se uresničili

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Današnja tekma skakalcev v Ruki odpovedana.
Oglej si celoten članek

Današnja tretja posamična tekma svetovnega pokala v smučarskih skokih to zimo, ki bi morala biti ob 16.30 v Kuusamu, je zaradi premočnega vetra odpovedana, so sporočili prireditelji. Potem ko so dopoldan odpovedali že skakalno tekmo kombinatorcev, so najprej odpovedali današnje kvalifikacije, nato pa je sledila še odpoved tekmovanja.

O diskvalifikacijah "Tega do zdaj niso merili"

Na sobotni tekmi so slovenski skakalci vnovič stali na odru zmagovalce; še na drugi tekmi zaporedoma je bil na stopničkah Anže Lanišek, ki je bil v Wisli drugi, v Ruki pa tretji.

Do novih stopničk je prišel po številnih diskvalifikacijah skakalcev zaradi neustreznih dresov; med Slovenci je kratko potegnil tudi Peter Prevc, ki bi sicer stal na zmagovalnem odru.

Lanišek 3. Peter Prevc na stopničkah, nato pa diskvalifikacija

Sezona svetovnega pokala se bo nadaljevala prihodnji konec tedna, ko se skakalna karavana seli v Rusijo, v Nižnij Tagil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.