Vettel razmišlja o koncu kariere

Foto: Epa sebastian vettel
Šokantna novica za ljubitelje formule 1.
Oglej si celoten članek

Sebastian Vettel naj bi resno razmišljal o koncu kariere v formuli 1. O tem so se razpisali na spletni strani GPblog, kot razlog pa so navedli Nemčevo nezadovoljstvo s slabim stanjem Ferrarija in njegovi nekonkurnčnosti z Mercedesom v boju za naslov svetovnega prvaka.

Govorice o Vettlovem zaključku kariere so se pričele na Veliki nagradi Monaka, čeprav ima štirikratni svetovni prvak (2010, 2011, 2012 in 2013) pogodbo s Ferrarijem sklenjeno še za leto 2020.

Kje imata glavo? Pérez bi skoraj ubil dva delavca ob stezi

"Najbolj šokantna novica, ki se je razširila v Monaku, je ta, da Sebastian Vettel razmišlja o upokojitvi. Potem ko je osvojil štiri naslove z Red Bullom, se je želel s Ferrarijem vrniti na vrh, a je naredil nekaj napak, zdaj pa je po prihodu Charlesa Leclerca pod velikim pritiskom," so zapisali pri GPblogu.

Vettel je po šestih dirkah v tej sezoni tretji v skupni razvrstitvi, od vodilnega Lewisa Hamiltona pa ga loči že 55 točk. Z umikom iz sveta formule 1 bi sicer nekako ponovil dejanje rojaka Nica Rosberga, ki je presenetil z odhodom po osvojitivi naslova svetovnega prvaka v letu 2016, ker se je zavedal, da bo težko znova posegel po takšnem dosežku.

In to v Monaku! Ferrari se je osmešil z nedopustno napako

Takoj se je začelo tudi ugibati o imenu, ki bi Nemca zamenjalo za volanom poskočnega konjička, za zdaj se največkrat omenjajo Sergio Perez, Kevin Magnussen, Romain Grosjean im Valtteri Bottas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:23 29. Maj 2019.

    Pač nemški ego,kot smo že vajeni iz preteklosti...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.