Vlade Divac udaril po ljubiteljih Luke Dončića

Foto: Profimedia
Vlade Divac je jezno zabrusil navijačem, ki ga kritizirajo, ker na naboru ni izbral Luke Dončića, naj začnejo navijati za Dallas.
Oglej si celoten članek

Generalni menedžer Sacramento Kings Vlade Divac se je v zadnjem času pogosto znašel na udaru kritikov.

NBA legenda Vlade Divac na ulici streljal s šibrovko, Američani šokirani

Legendarnemu srbskemu košarkarju navijači še vedno zamerijo, da ja februarja 2017 v New Orleans k Pelikanom poslal svojega najboljšega igralca DeMarcusa Cousinsa, čeprav so bili Kralji s svojim popularnim "Boogiejem" ena izmed najslabših ekip lige, dve leti kasneje pa veljajo za eno izmed najlepših presenečenj.

Foto: Žurnal24 DaMarcus Cousins Sacramento Kings

Navijači prav tako niso najtopleje v klubu sprejeli Buddyja Hielda, ko je slednji okrepil ta kalifornijski klub in ponovno se je na Divca zgrnil plaz kritik, čeprav se je Hield kasneje dokazal za pravega vodjo ekipe.

Foto: Profimedia Buddy Hield

Še skorajda huje kot pri prodaji Cousinsa pa je bilo po letošnjem naboru, ko se je Divac odločil, da pred Luko Dončićem izbere Marvina Bagleya. Divac se je znova znašel na udaru navijačev, o tej temi pa je tudi precej jezno spregovoril v nedavnem intervjuju, ko ga je novinar vprašal, kaj bi odgovoril tistim, ki trdijo, da bi bila pravilna izbira naš Luka in ne Bagley.

Izjemno Dončiću je naposled uspel tudi ta dosežek

"Pravim jim: 'Odidite in navijajte za Dallas!' Dončić je odličen, toda gre za igralca, ki potrebuje žogo v rokah, da bi bil najboljši, kar je lahko. Marvin Bagley pa nam je dosti bolj potreben za ekipno košarko. Tudi dokler sem še sam igral, sem verjel, da se le tako igra najboljša košarka," je poudaril Divac v razgovoru za Sacramento Bee. 

Foto: Profimedia Marvin Bagley

Kingsi so sicer nekaj časa celo kandidirali za uvrstitev v končnico na izjemno močnem Zahodu, trenutno pa kljub pozitivnemu izkupičku zmag in porazov 24:22 zasedajo komaj deseto meseto v svoji konferenci.

Posebnost Luka se je izkazal že pred tekmo

Trenutek resnice Pomagajte Luki Dončiću, da se zapiše v NBA zgodovino

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:30 24. Januar 2019.

    DIVAC JE "KRALJ" ŠE ZDAJ ,TUDI KOT ČLOVEK !!!! TRAJBANJE donćića 500x NA DAN !!!! ZA KOZLAT !!! STE BOLANI …

  • 07:43 24. Januar 2019.

    Koliko faušerije,je teško ko zajebeš.Nekako mora opravičit svojo bedarijo.

  • 14:28 23. Januar 2019.

    Vlade Divac je bil dober samo zato ker je bilo poleg njega v Jugi toliko dobrih igralcev da se je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.