Šport > Košarka
40580 ogledov

Vlade Divac udaril po ljubiteljih Luke Dončića

Vlade Divac
Vlade Divac je jezno zabrusil navijačem, ki ga kritizirajo, ker na naboru ni izbral Luke Dončića, naj začnejo navijati za Dallas.

Generalni menedžer Sacramento Kings Vlade Divac se je v zadnjem času pogosto znašel na udaru kritikov.

Vlade Divac NBA legenda Šport Vlade Divac na ulici streljal s šibrovko, Američani šokirani

Legendarnemu srbskemu košarkarju navijači še vedno zamerijo, da ja februarja 2017 v New Orleans k Pelikanom poslal svojega najboljšega igralca DeMarcusa Cousinsa, čeprav so bili Kralji s svojim popularnim "Boogiejem" ena izmed najslabših ekip lige, dve leti kasneje pa veljajo za eno izmed najlepših presenečenj.

DaMarcus Cousins Sacramento Kings | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Navijači prav tako niso najtopleje v klubu sprejeli Buddyja Hielda, ko je slednji okrepil ta kalifornijski klub in ponovno se je na Divca zgrnil plaz kritik, čeprav se je Hield kasneje dokazal za pravega vodjo ekipe.

Buddy Hield | Avtor: Profimedia Profimedia

Še skorajda huje kot pri prodaji Cousinsa pa je bilo po letošnjem naboru, ko se je Divac odločil, da pred Luko Dončićem izbere Marvina Bagleya. Divac se je znova znašel na udaru navijačev, o tej temi pa je tudi precej jezno spregovoril v nedavnem intervjuju, ko ga je novinar vprašal, kaj bi odgovoril tistim, ki trdijo, da bi bila pravilna izbira naš Luka in ne Bagley.

Luka Dončić Izjemno Šport Dončiću je naposled uspel tudi ta dosežek

"Pravim jim: 'Odidite in navijajte za Dallas!' Dončić je odličen, toda gre za igralca, ki potrebuje žogo v rokah, da bi bil najboljši, kar je lahko. Marvin Bagley pa nam je dosti bolj potreben za ekipno košarko. Tudi dokler sem še sam igral, sem verjel, da se le tako igra najboljša košarka," je poudaril Divac v razgovoru za Sacramento Bee. 

Marvin Bagley | Avtor: Profimedia Profimedia

Kingsi so sicer nekaj časa celo kandidirali za uvrstitev v končnico na izjemno močnem Zahodu, trenutno pa kljub pozitivnemu izkupičku zmag in porazov 24:22 zasedajo komaj deseto meseto v svoji konferenci.

Luka Dončić Posebnost Šport Luka se je izkazal že pred tekmo Luka Dončić Hornets Mavericks Trenutek resnice Šport Pomagajte Luki Dončiću, da se zapiše v NBA zgodovino
Komentarjev 6
  • lado16 11:30 24.januar 2019.

    DIVAC JE "KRALJ" ŠE ZDAJ ,TUDI KOT ČLOVEK !!!! TRAJBANJE donćića 500x NA DAN !!!! ZA KOZLAT !!! STE BOLANI !!! O GARENBRAJTOVI ,KI JE NE POZNATE,KER JE SLOVENKA ,PA NITI BESEDE ,NORCI BALKANSKI !!!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 07:43 24.januar 2019.

    Koliko faušerije,je teško ko zajebeš.Nekako mora opravičit svojo bedarijo.

  • predrag 14:28 23.januar 2019.

    Vlade Divac je bil dober samo zato ker je bilo poleg njega v Jugi toliko dobrih igralcev da se je lahko dokazal, ko pa je bil tako mlad kot Dončič je pa tekmo ki smo jo ze zmagovaloi proti Litvi zajebal mrš.