Vonnova komentirala že drugi spodrsljaj Shiffrinove

Foto: Epa
Foto: Epa
Najuspešnejša smučarka vseh časov se je odzvala na drugi zaporedni odstop rojakinje Mikaele Shiffrin.
Oglej si celoten članek

Mikaela Shiffrin je po velelalomu odstopila tudi na olimpijskem slalomu in tako po dveh tekmah še nima uvrstitve na OI v Pekingu.

Sanje ameriške smučarske zvezdnice so se tako v samo nekaj dneh sprevrgle v nočno moro, spodbudne besede pa ji je v teh težkih trenutkih namenila nekdanja prva zvezdnica belega cirkusa Lindsey Vonn.

Šok Shiffrinova obupana: "Neumno je, da mi je sploh toliko mar"

"Na žalost je tudi to del alpskega smučanja. Čeprav je razočaranje veliko, se je treba zavedati, da je šla Mikaela na vse ali nič. Smučala je na meji. Ali je bila to prava taktična odločitev? Morda ne. A to ne odvzame ničesar njeni zgodovinski karieri. Osvajala je kolajne na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih ter nanizala ogromno zmag v svetovnem pokalu," je komentirala upokojena Američanka.

Spopad kraljic Prijateljstvo zgolj farsa, Vonnova povedala resnico o Shiffrinovi

Shiffrinova je dvakratna olimpijska in šestkratna svetovna prvakinja, na računu pa ima tudi 73 zmag v svetovnem pokalu.

Vonnova se je zatem oglasila še na twitterju, kjer je rojakinjo pozvala, naj se prihajajočih tekem loteva z dvignjeno glavo.

Neverjeten razplet Slokarjeva zaostala 22 stotink za olimpijsko zmagovalko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.