Vonnova ostala brez zmenka

Foto: Epa lindsey vonn thomas bach
Ameriška zvezdnica ni dočakala svojega Valentina.
Oglej si celoten članek

Alpska smučarka Lindsey Vonn je za praznik zaljubljencev nagovorila svoje sledilce na družbenih omrežjih, kjer je iskala zmenek za valentinovo. "Je še kdo drug tam zunaj samski in bi bil moj Valentin?" je zapisala Američanka. 

Ponudba in pol Lindsey med igrami išče svojega Valentina

Odzivov je bilo kar nekaj, a 33-letnice, ki je bila pred leti v zvezi z ameriškim golfistom Tigerjem Woodsom, nihče ni zares prepričal. "Nihče ni prišel na plan z res dobrimi verzi," je v Pyeongchangu zaupala novinarjem francoske tiskovne agencije AFP. 

Priznala je, da so bile nekatere ponudbe mamljive, a nobena "tista prava". Kljub temu pa ameriška zvezdnica ne obupuje, kot je še povedala za AFP, "je v morju še veliko rib".

Vonnovi se prvi nastop na olimpijskih igrah ni najbolje posrečil, saj je na superveleslalomu osvojila šele šesto mesto.

Novo priložnost za zlato odličje bo imela na smuku. Ostal brez tekme Zaradi grdega obnašanja je moral zapustiti olimpijske igre Pyeongchang Dobitnik kolajne predmet preiskave

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.