Vonnova prestala operacijo kolena

Foto: EPA
Foto: EPA
Američanka Lindsey Vonn je uspešno prestala operacijo kolena po poškodbi, ki jo je staknila na superveleslalomu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu. Dobitnica dvanajstih malih kristalnih globusov in ena najboljših smučark vseh časov naj bi po napovedih zdravnikov okrevala devet mesecev.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters lindsey vonn Američanko Lindsey Vonn, ki se je poškodovala 5. februarja pri padcu na superveleslalomu na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Schladmingu, so ponoči operirali v domačem Vailu. Po besedah Billa Steretta, glavnega zdravnika ameriške reprezentance, je operacija kolena potekala brez zapletov in je bila uspešna.

Vonnova, štirikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala, si je pri padcu poškodovala križne vezi desnega kolena, raztrgano je imela tudi stransko vez in zlomljeno golenico. Zaradi tega je že končala letošnjo sezono, njeno okrevanje pa naj bi po mnenju zdravnikov trajalo okrog devet mesecev. Osemindvajsetletna Američanka je z 59 zmagami v svetovnem pokalu druga na večni lestvici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.