Vonnova še vedno spominja na pretepeno boksarko

Foto: Epa lindsey vonn
Najuspešnejša smučarka vseh časov še ni povsem okrevala po padcu na torkovem superveleslalomu v Areju.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn se je poškodovala ob padcu na prvi tekmi svetovnega prvenstva v alpskem smučanju v Areju, ko je zaradi nekoliko slabše vidljivosti napačno ocenila teren, zapeljala naravnost skozi vratca in pristala v zaščitni ogradi.

Prvo dejanje Grd padec in neslaven konec "zlomljene" Vonnove

Vonnova se pri padcu ni težje poškodovala, ampak je utrpela le modrico na levem očesu. Posledice je kasneje delila na družbenih omrežjih, pri čemer se ji je pridružila še ena osmoljenka uvodne tekme Laurenne Ross.

Posledice Vonnova objavila sliko obtolčene zadnjice in poškodovanega obraza

Vonnova tudi tri dni po nesreči še vedno spominja na pretepeno boksarsko, kar dokazuje tudi njena najnovejša objava na twitterju. "Moja modrica postaja vse bolj sijoča," je pripisala fotografiji.

Se bo odzval? Vonnova ima poslednjo željo: "Upam, da bo prišel v Are."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.