Šport > Zimski športi
17835 ogledov

Vonnova objavila sliko obtolčene zadnjice in poškodovanega obraza

Lindsey Vonn
Ena izmed največjih alpskih smučark vseh časov, Lindsey Vonn, pogosto na družabnih omrežjih objavlja svoje fotografije.

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn se je odločila, da le dan po groznem padcu na svetovnem prvenstvu v Aareju na svojem Instagram profilu objavi posledice padca ter sporoči javnosti, da življenje aplskih smučark ni niti najmanj lahko.

Padec Vonnove Šport Goggia šokirana, Shiffrinova ni mogla gledati

To sta na nedavni preizkušnji superveleslaloma izkusili z moštveno kolegico Laurenne Ross, ko sta na tekmi svetovnega prvenstva doživeli grd padec.

Padec Lindsey Vonn, superveleslalom na SP Are Prvo dejanje Šport Grd padec in neslaven konec "zlomljene" Vonnove

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov se je odločila, da posledice obeh padcev objavi na družabnih omrežjih, zato je s svojimi sledilci delila sliko, na kateri sta v modricah obtolčeni zadnjica Rossove ter obraz Vonnove.

"Posledice včerajšnjega padca. Komaj čakam, da vidim, kakšne barve bodo jutri," je še zapisala ob fotografiji na Instagramu.

lindsey vonn Izpustila trening Šport Vonn: Ko sem to dejala, nisem ravno mislila tega

Lindsey sicer v zadnjem času pestijo številne poškodbe, tako da so tekme v Aareju najverjetneje zadnje v karieri 34-letne Vonnove, ki pa se je tekom zadnjega leta že večkrat premislila, kdaj se bo dokončno upokojila.

Odločitev Šport Vonnova v lov na labodji spev, iztisnila bo zadnje atome moči
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice