Vonnova v lov na labodji spev, iztisnila bo zadnje atome moči

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Lindsey Vonn se je po padcu na tekmi udeležila tiskovne konference in sporočila svoj načrt za nadaljevanje prvenstva.
Oglej si celoten članek

Po padcu na superveleslalomu je nekaj časa v zraku visel njen nastop na nedeljskem smuku, na katerem bo Lindsey Vonn sklenila svojo uspešno kariero. Američanka je novinarjem v Areju zatrdila, da nastop v najhitrejši disciplini, v kateri je doslej zbrala rekordnih 43 zmag na tekmah svetovnega pokala, ni vprašljiv.

Prvo dejanje Grd padec in neslaven konec "zlomljene" Vonnove

"Za mano je nekaj zelo težkih tednov. Nisem pričakovala, da se bodo stvari obrnile tako, kot so se. Ampak v Cortini sem spoznala, da moram sprejeti položaj, saj moje telo ne dela več tako, kot bi si želela. Nisem pa želela končati kariere v Cortini, ampak tukaj na svetovnem prvenstvu, kjer sem leta 2007 osvojila dve srebrni kolajni, lani pa sem zmagala na smuku na finalu sezone svetovnega pokala," je povedala Vonnova in potrdila nastop na poslednji tekmi kariere.

Padec Vonnove Goggia šokirana, Shiffrinova ni mogla gledati

Kljub bolečinam in novim podplutbam, bo dala vse od sebe. "Če odštejem ta padec danes, upam, da bo v nedeljo bolje. Tukaj se počutim kot doma. Upam, da bo moja zadnja tekma, moj zadnji smuk, najboljše možne slovo. Počutim se dobro, moji koleni sta dobri, oziroma sta takšni, kot sta bili pred padcem. Vem, da me bo že kmalu vse bolelo, ampak vem, da bo v nedelja super, vem, da bo dobro," je obljubila neuničljiva kraljica hitrih disciplin.

SVSL Ilka Štuhec potegnila kratko v igri stotink

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:49 6. Februar 2019.

    da jo bo bolelo je vedla tud ze pred prvim BBCjem :D

  • 06:50 6. Februar 2019.

    temu se reče požrešnost ......vse za denar.........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.