Vprašanje, ali bo Dončić letos sploh še igral

Foto: Twitter Luka Dončić poškodba
Obstaja možnost, da se Luka Dončić v koledarskem letu 2019 ne bo več vrnil na parket.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Luka Dončić ne bo odpotoval v Milwaukee na naslednjo tekmo Dallas Mavericks, nadaljnje informacije o njegovem zvitem gležnju pa bo klub podal v sredo, ko bo bolj jasno, kako se desna noga odziva na terapije, je sporočil njegov trener Rick Carlisle.

Kar v redu Dončićev soigralec v kvizu o slovenskih mestih

S temi besedami je strateg Mavericks hkrati potrdil prvo informacijo po poškodbi, da ne gre za težji zvin oziroma poškodbo. Dobro obveščeni viri v ZDA menijo, da bo Dončić z igrišč odsoten od enega do dveh tednov.

Zagotovo bo izpustil naslednje štiri tekme proti Milwaukee Bucks, Boston Celtics, Philadelphia 76ers in Toronto Raptors, vprašanje pa je, ali bo v letu 2019 sploh še zaigral. Dallas ima do konca leta še osem preizkušenj.

Poškodba Dallas v goste, Dončić ostal doma, tako dolgo bo manjkal

Dončić se je poškodoval v soboto na tekmi proti Miamiju. Po slabih dveh minutah igre je nerodno stopil na nogo Kendricka Dunna in v bolečinah odšepal v slačilnico.

Dvajsetletni Ljubljančan je trenutno z 29,3 točke in 8,9 podaje tretji strelec in asistent v ligi NBA, z 9,6 skoka pa zaseda 19. mesto.

Nove informacije Takšna je narava Dončićeve poškodbe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.