Šport > Košarka
2256 ogledov

Dončićev soigralec v kvizu o slovenskih mestih

jalen brunson Epa
Zabaven kviz za mladega branilca.

Pred tekmo z Miamijem, na njej se je poškodoval Luka Dončić, je soigralec slovenskega zvezdnika Jalen Brunson dobil težko nalogo. V noči, ko so v Dallasu obeležili tudi nov film sage Vojna zvezd, je moral ob prebranih imenih ugotoviti, ali gre za slovensko mesto, ali za planet iz omenjene filmske franšize.

Luka Dončić Ups! Šport Tako so prestrašili Dončića pred tekmo

Brunson je pravilno odgovoril na tri od šest vprašanj, pri geografiji Slovenije pa se je sicer odrezal celo boljše kot pri poznavanju filmskih planetov. Uganil je namreč Piran in Novo mesto, ušel pa mu je Žalec. "Saj sem mislil reči mesto," se je sicer pri zadnjem pritožil branilec, ki je v ligo vstopil istočasno z Dončićem, v tej sezoni tako igra svojo drugo sezono v NBA. Od planetov je vedel le zadnjega.

"To pa je bilo lahko, tako lahko," je nekoliko sarkastično po koncu vprašanj dejal Brunson. No, v tolažbo mu je lahko, da bi se ob takšni izgovorjavi slovenskih mest, še najbolj razumljivo je bilo poimenovanje dolenjske prestolnice, marsikdo odrezal še precej slabše.

Luka Dončić Poškodba Šport Dallas v goste, Dončić ostal doma, tako dolgo bo manjkal
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice